GROW

Personal Consulting

Over grow

Voor wie

waar?

Hoe?

Contact

Grow Personal Consulting is opgericht door Shirin Bemelmans-Lalezari (1975). Shirin is sinds 2009 werkzaam als cardiothoracaal chirurg. Na bijna 10 jaar in een perifeer ziekenhuis te hebben gewerkt, werkt ze nu sinds eind 2018 weer in de academie. Daarnaast heeft ze haar coachingspraktijk in Amsterdam. In haar perifere jaren is ze plaatsvervangend opleider geweest en heeft ze ook jarenlang een managementfunctie bekleed binnen haar vakgroep en het ziekenhuis. Ze is getrouwd en heeft 2 kinderen en kent de uitdagingen die professionele ambitie, gecombineerd met een druk privé-leven met zich meebrengen. 

Al jaren verdiept zij zich ook in persoonlijke ontwikkeling en coaching. Ze volgde verschillende opleidingen bij onder meer Anthony Robbins, Madanes Training en People Unlimited. Sinds 2018 is zij tevens gecertificeerd coach (practitioner niveau) en derhalve aangesloten bij de beroepsvereniging voor coaches in Nederland (NOBCO). De passie om mensen te helpen hun dromen te verwezenlijken en het leven te laten leiden dat ze echt van binnen uit willen vormt de kern van Grow.

Grow is er van overtuigd dat alle potentie om te groeien al in iemand aanwezig is. Soms blijkt het alleen lastig uit te zoeken wat die potentie is en hoe je die het liefst kunt en wilt inzetten. Grow helpt je op een eerlijke, reflectieve en - daar waar nodig - confronterende wijze te groeien. Wij geloven dat je je dromen waar kunt maken door uit je comfort zone te stappen. Doe je dat niet, dan blijft alles hoe het was en verandert er niets. En was dat nou niet net de reden om ons te benaderen..?

 

© GROW 2020

Tel: +31 6 11 322 812