GROW

Personal Consulting

Over grow

Voor wie

waar?

Hoe?

Contact

Coaching bij Grow is voor iedereen die behoefte heeft aan coaching met resultaat.

Perfectionisme, presteren onder hoge druk, balans vinden tussen werk en privé is een aantal zaken waar onze coaches zich goed mee kunnen identificeren. Als geen ander herkennen we uit ervaring het spanningsveld tussen het leven binnen en buiten het ziekenhuis. Hierdoor weten medisch specialisten en arts-assistenten de weg naar Grow goed te vinden, maar ook andere professionals die werken onder hoge druk zijn klant bij Grow.

Onze klanten zijn mensen die een duwtje in de rug nodig hebben bij het nemen van belangrijke (levens-)beslissingen. Ook mensen die het het gevoel hebben klem te zitten tussen werk en privé of niet op de juiste positie denken te zitten vinden in ons een ervaren sparringpartner die het klappen van de zweep kent. Daarnaast begeleidt Grow mensen naar een nieuwe koers door kritisch (mee) te reflecteren over hun eigen gevoelens en gedachten.

Wellicht herken je je in een van de volgende situaties:

  -  je hebt regelmatig het gevoel dat je een voortdurend loyaliteitsconflict hebt tussen werk en privé
  -  doordat je veel uren werkt heb je minder tijd voor privé en de dingen die je leuk vindt
  -  je doet op je werk veel dingen ‘die er nou eenmaal bijhoren’ maar leuk vind je ze niet
  -  het gevoel van stress begint je op te breken
  -  ergens voel je dat je het helemaal anders wil maar je weet niet zo goed hoe je dat moet doen

Natuurlijk zijn er nog veel meer zaken te bedenken die dilemma’s in jezelf opleveren. Coaching bij Grow helpt je je dromen weer te vinden en in actie te komen voor het leven dat jij diep van binnen wil leiden.

 

© GROW 2020

Tel: +31 6 11 322 812